TaalValuta

Over ons

Rexar, King of supplements

Over Rexar

Rexar is in 2009 ontstaan uit de ervaring die we hebben opgedaan in de jaren voorafgaand. Rexar is begonnen als specialist op het gebied van acne. Maar door de jaren heen heeft het bedrijf haar specialisatie uitgebreid met onder andere sport- en voedingssuplementen en beautyproducten. 

Dankzij de jarenlange samenwerking met onze leveranciers, geniet u altijd van de meeste voordeel èn de laagste prijs. Continu werken we aan het voordeel voor onze klanten.

Rexar is er voor iedereen die waarde hecht aan zijn/haar huid en lichaam. Samen met ons team en netwerk van ervaringsdeskundigen en professionals staan wij vijf dagen in de week, van maandag t/m vrijdag, voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. 

 

Voedingssupplementen en topsport

Topsporters die met dopingcontrole te maken hebben zullen uitsluitend producten willen gebruiken die gegarandeerd “doping-proof” zijn. Deze garantie is alleen mogelijk als men uitsluitend gebruik maakt van producten die per batch op doping zijn geanalyseerd en dopingvrij zijn bevonden. Wegens de hoge kosten die doorberekend moeten worden in de kostprijs van het product kiest niet ieder merk voor deze oplossing. Topsporters die de behoefte hebben aan deze garantie verwijzen we daarom naar het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport – NZVT. De nodige informatie vindt men op de volgende site http://antidoping.nl/nzvt


Nieuwsbrief

Wil je te allen tijde als eerste op de hoogte zijn van ons laatste nieuws en scherpste aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief. Met enige regelmaat biedt Rexar je een fantastische aanbieding die we alleen bekend maken via de nieuwsbrief. De aanbiedingen zijn altijd zeer scherp en maar tijdelijk geldig. De moeite waard dus om in de gaten te houden.

 
 
Rexar.nl is een handelsmerk van Solution
de Genestetstraaat 3 - 2394 XK - Hazerswoude Rijndijk                                                                            
KvK Leiden 27353605 - BTW nr. NL002052041B19

 

 

 

 


Cookie-toestemming Manage cookies