TaalValuta

Betaalmethoden


Bestellen bij Rexar staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Onze webwinkel is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethodes. En veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken. Maximaal beveiligd.
De website van Rexar maakt voor iDEAL, overboekingen en creditcard betalingen gebruik van de betaalmethodes van Mollie. Na Uw bestelling, wordt deze doorgestuurd naar het platform van Mollie, waar uw financiële gegevens in alle veiligheid verwerkt worden onder een veilige verbinding. Na de betaling keert u terug naar de Solution website. U kunt dus met een gerust hart bestellen en betalen.

Bank-/ giro overschrijving
Als u na het plaatsen van de bestelling kiest voor bankoverschrijving dan versturen wij uw bestelling op het moment dat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.

Rabobank
Tav: Solution
Rekeningnummer: 1095.31.019
IBAN: NL69RABO0109531019
BIC: RABONL2U


iDEAL
Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.MasterCard, VISA of Maestro
Creditcard betalingen zijn op dit moment niet mogelijk. Helaas hebben deze Amerikaanse bedrijven hun eigen wet en regelgeving en vinden ze het nodig om deze ook in Europa en Nederland te hanteren. Dit heeft als gevolg dat normale producten die hier vrij verkrijgbaar zijn ineens verboden zijn. Wij laten ons niet door deze creditcard maatschappijen hier de regels opleggen en ons assortiment bepalen. Doe jezelf een groot plezier en open een paypal account. Het is veilig, overal geaccepteerd en ook hier zijn je aankopen verzekerd. En dit alles zonder dat je een hoge rente van wel 12 a 13% per jaar betaald.


Overboeking
Deze betaalmethode houdt in dat het totaalbedrag van uw bestelling op de rekening van Stichting Derdengelden inzake Mollie moet worden overgeboekt. Hoe eerder uw betaling binnen is, des te sneller wij uw bestelling kunnen leveren.


PayPal
Ook is het mogelijk om via PayPal een bestelling bij Rexar online te betalen. Ook u kunt eenvoudig lid worden door u aan te melden op de website van PayPal. Na het controleren en bevestigen van uw bestelling bij Rexar komt u automatisch terecht op de website van PayPal. Log hier in met u PayPal-account en volg de instructies. Hoe eerder uw betaling bij ons binnen is, des te sneller wij uw bestelling kunnen leveren. Bancontact / Mister Cash
De online betaalmethode voor onze Belgische klanten welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

Terugbetaling

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bestellingen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Contact

Onze klantenservice staat klaar om u snel en adequaat te ondersteunen. Onze medewerkers hebben bovendien uitgebreide praktijkervaring met de producten die we verkopen.

U kunt ons bereiken via e-mail [email protected] 
Solution reageert snel op vragen via e-mail. Wij proberen u binnen 1 werkdag een inhoudelijke reactie te geven.

Cookie-toestemming Manage cookies